Services

Proiectare de arhitectura

Proiectarea si construirea presupune procese complexe care se pot organiza în diferite moduri, cu diferite nuanţe și cutume, după cadre legislative diferite și cu rezultate uzuale diferite din perspectiva temei de proiectare, si a arhitecturii obţinute. A construi însemnă relaţii și comunicare, evoluţie și decizii.

Echipa noastra asigura proiectare de arhitectura, rezistenta si instalatii,trecand prin fazele CU, DALI, DTAC, PTh, DDE.

Ne ocupam de realizarea:

• RELEVEU

• DTAC (Documentatia Tehnica pentru obtinerea Autorizatiei de Construire)

• DTAD (Documentatie Tehnica pentu obtinerea Autorizatiei de Demolare)

• DTOE (Documentatie Tehnica pentru Organizarea Executiei)

• PT (Proiectul Tehnic)

• DDE (Detaliile de Executie, face parte din documentatia pentru Proiectul Tehnic (PT), si se refera la documentatia furnizata de proiectanti, cuprinzand detalii constructive importante ce sunt importante pentru indeplinirea tuturor parametrilor de conformitate cu proiectul, cu legislatia in vigoare si cu autorizatia de construire)

•Urmarire de santier si asistenta in implementare Asistenta de santier se face conform legii in fazele determinante impuse de Inspectoratul de Stat in Constructii, si de asemena, oricind se solicita din partea dvs. sau a firmei de constructii, prin reprezentantii avizati. Acest serviciu vine in sprijinul dvs. pentru a verifica conformitatea executiei cu proiectul si pentru a oferi solutii in situatiile neconforme din santier.

Urbanism

Documentatii tehnice de urbanism

 

PUD (Plan Urbanistic de Detaliu) Aceasta documentatie este necesara atunci cand anumite proprietati ale amplasamentului tau, precum si investitia propusa de tine difera de prevederile Regulamentului Local de Urbanism.

 

Studii de oportunitate premergatoare intocmirii PUZ

 

PUZ (Plan Urbanistic Zonal) Planul Urbanistic Zonal expune intentia modificarii modului de dezvoltare urbanistica a unei zone din localitatea ta, si o coreleaza cu prevederile Planului Urbanistic General (PUG) al localitatii.